Αναζωογόνηση και ενυδάτωση του θαμπού δέρματος για λάμψη μετά το καλοκαίρι με το FDA Approved Restylane Vital

Αλμπανοπούλου Αγνή

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Αναζωογόνηση και ενυδάτωση του θαμπού δέρματος για λάμψη μετά το καλοκαίρι με το FDA Approved Restylane Vital

Η μεσοθεραπέια με Restylane Vital είναι ουσιαστικά η έγχυση υαλουρονικού οξέως FDA Approved με μικροενέσεις στο χόριο και χαρίζει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα , ελαστικότητα και λάμψη. Αποτέλεσμα; Δέρμα νεανικό και φρέσκο!

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια γλυκοζαμινογλυκάνη που απαντάται ως φυσικό συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού. Η χρήση του στην αισθητική δερματολογία έχει εγκριθεί από το 2003 από τον FDA. Λόγω της ιδιότητας του μορίου  να συγκρατεί μόρια νερού, παρέχει τη δυνατότητα αύξησης του όγκου των ιστών στους οποίους εμφυτεύεται και με αυτό τον τρόπο ενυδατώνει.

Έτσι, κατά την έγχυσή του στην επιδερμίδα συμβάλλει στη δημιουργία κολλαγόνου! Επιπλέον εάν το χρειάζεστε μπορεί να εφαρμοστεί εκτός από το πρόσωπο, στο λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια!

Η ολιγόλεπτη εφαρμογή πραγματοποιείται στο ιατρείο αφού έχει προηγηθεί αναισθητική κρέμα στο πρόσωπο για περίπου 45 λεπτά. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα ορατά και η γιατρός θα σας συμβουλέψει ανάλογα με την κλινική εικόνα εάν θα χρειαστείτε και πότε 2η συνεδρία!

Διαβάστε επίσης από

Αλμπανοπούλου Αγνή

Ο πιο ενημερωμένος κατάλογος ιατρικών και παραϊατρικών ειδικοτήτων στο Βόρειο Αιγαίο.

Join us

Είστε γιατρός;