Κρυολιπόλυση με την αξιόπιστη τεχνολογία Kryo Kontour

Αλμπανοπούλου Αγνή

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Κρυολιπόλυση με την αξιόπιστη τεχνολογία Kryo Kontour

H καινοτόμος, αξιόπιστη Γερμανική τεχνολογία κρυολιπόλυσης είναι από τις πιο πρωτοποριακές μεθόδους αφαίρεσης επίμονου λίπους από περιοχές του σώματος όπως το στομάχι, οι γοφοί, το εσωτερικό και το εξωτερικό των μηρών(ψωμάκια).

Πώς λειτουργεί;

Ανάμεσα στις τεχνολογίες που μάχονται κατά του τοπικού πάχους, η δημοφιλέστερη είναι η κρυολιπόλυση κατά την οποία εφαρμόζεται ελεγχόμενο ψύχος, μέσω ενός εξειδικευμένου μηχανήματος, σε περιοχές τοπικού πάχους. Η κρυολιπόλυση βασίζεται στο γεγονός ότι τα λιποκύτταρα είναι ευάλωτα σε χαμηλές θερμοκρασίες σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ιστούς τους δέρματος. Έτσι, χωρίς να επηρεάζονται οι περιβάλλοντες ιστοί, τα λιποκύτταρα ψύχονται και οδηγούνται σε μια διαδικασία απόπτωσης. Μετά τη θεραπεία, τα κύτταρα σε απόπτωση απορροφούνται μέσα από διαδικασίες του ανοσοποιητικού μας συστήματος και αποβάλλονται μέσω φυσικών, μεταβολικών διεργασιών του σώματος. Ο συνολικός αριθμός λιποκυττάρων στην περιοχή μειώνεται, το στρώμα λίπους συρρικνώνεται με αποτέλεσμα το σχήμα του σώματος στην συγκεκριμένη περιοχή να βελτιώνεται σημαντικά.

Σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες όπως λέιζερ, ραδιοσυχνότητες και υπέρηχο, η κρυολιπόλυση φαίνεται να σημειώνει τα υψηλότερα ποσοστά αποτελεσματικότητας και ικανοποίησης. O αμερικανικός οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων (FDA) ενέκρινε τη διαδικασία της κρυολιπόλυσης το 2010 και από τότε υπολογίζεται ότι έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 1 εκατομμύριο θεραπείες με υψηλά ποσοστά ικανοποίησης!

Διαβάστε επίσης από

Αλμπανοπούλου Αγνή

Yγρό lifting με κάνουλα!

19 Δεκεμβρίου 2018

Ο πιο ενημερωμένος κατάλογος ιατρικών και παραϊατρικών ειδικοτήτων στο Βόρειο Αιγαίο.

Join us

Είστε γιατρός;