Νικήστε τη χαλάρωση στο σώμα με τα νήματα PDO

Αλμπανοπούλου Αγνή

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Νικήστε τη χαλάρωση στο σώμα με τα νήματα PDO

Στην προσπάθεια να κερδίσουμε το παιχνίδι της νεότητας, να βελτιώσουμε τη χαλάρωση του δέρματος και να καλύψουμε τα σημάδια που μαρτυρούν το πέρασμα του χρόνου στο σώμα μας, επιστρατεύουμε νέες θεραπείες και τεχνικές της αισθητικής ιατρικής που φέρουν λύσεις σε πολύ δύσκολα σημεία όπως οι βραχίονες, το εσωτερικό των μηρών, τα γόνατα, την κοιλιά και τους γλουτούς.

Η νέα, ασφαλής, μη επεμβατική θεραπεία σύσφιξης και ανόρθωσης σώματος, με εντυπωσιακά αποτελέσματα, είναι τα νήματα PDO.

Τα νήματα PDO εφαρμόζονται στα γόνατα, στην κοιλιά, στους βραχίονες, στους μηρούς και στους γλουτούς, και είναι απολύτως ασφαλή καθώς έχουν χρησιμοποιηθεί ήδη στην αγγειοχειρουργική για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Είναι πλήρως απορροφήσιμα από τον οργανισμό, δεν προκαλούν αντιδράσεις, και στην ουσία προκαλούν κολλαγογένεση.
Η εφαρμογή είναι απλή: Με τη χρήση μίας λεπτής βελόνας, δημιουργούμε ένα εσωτερικό πλέγμα νημάτων μέσα στο δέρμα και επιτυγχάνουμε υποστήριξη και ανόρθωση των ιστών. Τα νήματα PDO προκαλούν φλεγμονώδη αντίδραση, προσελκύουν αιμοπετάλια και ουδετερόφιλα, και στη συνέχεια τα τελευταία ενεργοποιούν τους ινοβλάστες με αποτέλεσμα την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
Το κολλαγόνο παράγεται και με τον ερεθισμό του δέρματος από την εφαρμογή της βελόνας, που ενισχύει το αποτελέσματα της θεραπείας, όπως συμβαίνει με πολλές ενέσιμες θεραπείες.
Η θεραπεία ενδείκνυται για άτομα άνω των 35 ετών και σε δέρματα που έχουν εμφανή χαλάρωση σε χαρακτηριστικά δύσκολα σημεία του σώματος όπως οι βραχίονες, τα γόνατα, η κοιλιά ή το εσωτερικό των μηρών. Αποτελούν την ενδεδειγμένη θεραπεία ακόμα και μετά από απότομη απώλεια βάρους ή χαλάρωση εξαιτίας πρόσφατης εγκυμοσύνης.

Όπως στο πρόσωπο, έτσι και στο σώμα τα νήματα PDO αποτελούν μια Lunch Time τεχνική καθώς πραγματοποιείται στο χώρο του ιατρείου, με αναισθητική κρέμα μέσα σε 30 με 60 λεπτά, ανάλογα πάντα με την περιοχή. Η μέθοδος είναι ανώδυνη, αναίμακτη, χωρίς νυστέρι και τομές, ουλές . Οι ασθενείς επιστρέφουν αμέσως στις δραστηριότητές τους και απλώς αποφεύγουν την έντονη άσκηση τα πρώτα 24ωρα.
Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι εμφανές αμέσως μετά την θεραπεία αλλά τα πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα έρχονται σταδιακά με έως και 3 μήνες μετά την θεραπεία όπου έχουμε την τελειοποίηση του αποτελέσματος.

Συγκεκριμένα:

  • Ανόρθωση γλουτών “Brazilian Lift”
  • Στους βραχίονες(« μπράτσα») για έντονη βελτίωση της χαλάρωσης.
  • Εξάλειψη ,εξομάλυνση χαλάρωσης στην κοιλιά
  • Άριστη σύσφιξη και ανόρθωση στο έσω των μηρών
  • Σύσφιξη και καταπολέμηση χαλάρωσης στα γόνατα

Φυσικά, αντενδείξεις αποτελούν η πιθανότητα εγκυμοσύνης, οι διαταραχές πηκτικότητας ή η λήψη αντιπηκτικών.

Συνδυαστικές θεραπείες:

Τα νήματα PDO στο σώμα μπορούν να συνδυαστούν άριστα με Kryo Kontour Κρυολιπόλυση λιποαναρρόφηση χωρίς χειρουργείο μέσα σε μία ώρα αλλά και με συνεδρίες ενέσιμης μεσοθεραπείας κυρίως για την βελτίωση, εξομάλυνση της κυτταρίτιδας. Τα νήματα PDO, μπορούν να εφαρμοστούν και μετά τις ενδεδειγμένες θεραπείες Aqualyx, της αναίμακτης ενέσιμης λιπόλυσης. Οι περισσότερες θεραπείες μπορούν να πραγματοποιηθούν 15 μέρες μετά την τοποθέτηση των νημάτων!

Διαβάστε επίσης από

Αλμπανοπούλου Αγνή

Yγρό lifting με κάνουλα!

19 Δεκεμβρίου 2018

Ο πιο ενημερωμένος κατάλογος ιατρικών και παραϊατρικών ειδικοτήτων στο Βόρειο Αιγαίο.

Join us

Είστε γιατρός;