Πως θα αποκτήσουμε ένα λείο ανανεωμένο ντεκολτέ

Αλμπανοπούλου Αγνή

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Πως θα αποκτήσουμε ένα λείο ανανεωμένο ντεκολτέ

Ένα καλλίγραμμο στητό στήθος σύμβολο της θηλυκότητας μιας γυναίκας έχει προέκταση το ντεκολτέ της . Ένα ανανεωμένο νεανικό μπούστο, ακάλυπτο σε ιδιαίτερες εμφανίσεις τραβάει τα βλέμματα και είναι βασικό συμπλήρωμα στην φρεσκάδα της επιδερμίδας του προσώπου της.

Ειδικό laser fraxel αντιμετωπίζει τους λεκέδες που δημιουργούνται λόγω ηλικίας ή υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο καθώς και την ανάπλαση του δέρματος που λόγω καταπόνησης του, μόλυνση, στρες, εγκυμοσύνη, κάπνισμα εξασθενεί και δεν έχει την ίδια παραγωγή κολλαγόνου που αποτελεί και «το πλέγμα στήριξης του δέρματος».

Το κάθε χτύπημα του Fraxel DUAL πάνω στο δέρμα, διαπερνά τις στοιβάδες του δέρματος ενεργοποιώντας έτσι το μηχανισμό παραγωγής κολλαγόνου. Μετά την πρώτη κιόλας θεραπεία το ροδαλό όπως μετά από ηλιοθεραπεία δέρμα σας θα σας δώσει την θέση του σε μια ομοιόμορφη, σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα στο ντεκολτέ και λαιμό σας. Οι λεκέδες εξαφανίζονται, οι τυχόν ουλές είναι πιο αχνές, οι πόροι μικραίνουν, οι λεπτές ρυτίδες μειώνονται και το δέρμα έχει «ξυπνήσει» με μια φανταστική φρεσκάδα.

Είναι μια ανώδυνη μη επεμβατική θεραπεία που γίνεται ακόμη πιο άνετη αν προηγηθεί τοπική αναισθητική κρέμα. Η διάρκεια της είναι για ντεκολτέ και λαιμό 20-40’. Η δε αίσθηση που έχετε είναι σε κάθε χτύπημα της κεφαλής του fraxel, μικρά, ελαφρά τσιμπηματάκια. Και μετά το πέρας της θεραπείας ο οργανισμός επουλώνοντας τις κατώτερες στιβάδες του δέρματος προκαλεί την συνεχή παραγωγή κολλαγόνου.

Μια συνδυαστική θεραπεία για την ανάπλαση του δέρματος, του λαιμού και του ντεκολτέ είναι η εφαρμογή της νέας γενιάς υαλουρονικού, με ειδική συσκευή για λεπτές επιδερμίδες όπως η επιδερμίδα του ντεκολτέ. Η συνδυαστική αυτή θεραπεία γίνεται 15 ημέρες μετά την εφαρμογή του Fraxel στην ίδια περιοχή και έτσι έχουμε πιο γρήγορο αλλά και μεγαλύτερης διάρκειας αποτέλεσμα.

Μικρά τσιμπηματάκια με πολύ-πολύ λεπτή σε πάχος βελονίτσα αλλά και μικρή σε μήκος μπαίνει το ειδικό υαλουρονικό, ενυδατώνοντας την περιοχή και δίνοντας ένα ομοιόμορφο σφριγηλό, νεανικό ντεκολτέ. Η διάρκεια της θεραπείας με το ειδικό υαλουρονικό είναι 20-30’ είναι και το αποτέλεσμα διαρκεί 8-12 μήνες. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος.

Καιρός να βάλετε το Fraxel DUAL στο πρόγραμμά σας, καθώς είναι κατάλληλο με την πάροδο της έντονης ηλιοφάνειας, δηλαδή από τον Οκτώβριο!

Διαβάστε επίσης από

Αλμπανοπούλου Αγνή

Yγρό lifting με κάνουλα!

19 Δεκεμβρίου 2018

Ο πιο ενημερωμένος κατάλογος ιατρικών και παραϊατρικών ειδικοτήτων στο Βόρειο Αιγαίο.

Join us

Είστε γιατρός;