Aegean Doctors - Γιατροί σε Λέσβο, Χίο, Λήμνο

Δύο μικρές πιλοτικές μελέτες που διενήργησαν οι γιατροί του ιατρικού γκρουπ International Andrology (IA) με επικεφαλής τον πρόεδρο της εταιρείας, ουρολόγο – ανδρολόγο Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη και σε συνεργασία με ερευνητές από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Καΐρου, έδειξε ότι η αλλαντοτοξίνη, το γνωστό botox, εκτός από υπέροχη καλλυντική θεραπεία κατά των ρυτίδων, μπορεί να είναι χρήσιμο και σε πολλές ακόμα ιατρικές καταστάσεις.

 

Τις πρώτες κατευθυντήριες γραμμές για τη διερεύνηση και τη διαχείριση της υποψίας αλλεργίας σε ξηρούς καρπούς σε παιδιά και ενήλικες έχει αναπτύξει η Βρετανική Επιτροπή για την Πρόληψη των Αλλεργιών και της Κλινικής Ανοσολογίας.

 

Η προμήθεια ιατροτεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών υγείας με ποιοτικά κριτήρια κερδίζει έδαφος σε όλη την Ευρώπη ως ο καλύτερος τρόπος για να οικοδομήσουμε πιο αποτελεσματικά και βιώσιμα συστήματα υγείας

 

Από την 1η Ιουνίου 2017 η Ελισάβετ Προδρόμου ανέλαβε τη Γενική Διεύθυνση της Bristol-Myers Squibb Ελλάδας. Η κα Προδρόμου μέχρι πρότινος ασκούσε καθήκοντα Business Unit Director Ογκολογίας & Αιματολογίας στην Ελλάδα και κατά τη διάρκεια της θητείας της στην ΒΜS εργάστηκε για την επιτυχημένη κυκλοφορία oγκολογικών φαρμάκων στην ελληνική αγορά. Η κα Προδρόμου διαδέχεται τον Emmanuel Lorge ο οποίος αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Central Europe Cluster και θα είναι υπεύθυνος για 4 χώρες : Ελλάδα, Ρουμανία, Τσεχία, Πολωνία.

Το πρώτο τεστ αίματος που μπορεί να προβλέψει, ακόμη και χρόνια πριν την εκδήλωση των συμπτωμάτων, την εμφάνιση και στη συνέχεια την εξέλιξη της νόσου ή χορείας του Χάντινγκτον, μιας γενετικής νευροεκφυλιστικής πάθησης, ανέπτυξε μια διεθνής ομάδα επιστημόνων.

Σοκαριστικά είναι τα αποτελέσματα έρευνας για τα νέα αντιπηκτικά φάρμακα: Ο κίνδυνος εμφράγματος διπλασιάζεται σε ασθενείς με κολπική μαρμαρυγή, οι οποίοι λαμβάνουν τα νέα αντιπηκτικά, σε σχέση με εκείνους που λαμβάνουν την κλασική θεραπεία με ανταγωνιστές βιταμίνης Κ, όπως το γνωστό μας Σιντρόμ!

 

Αμερικανοί επιστήμονες σχεδίασαν έναν νέο τρόπο ελέγχου της γλυκόζης του αίματος στους πάσχοντες από διαβήτη, με διάρκεια αρκετών εβδομάδων, ευελπιστώντας σε περαιτέρω απλοποίηση της αντιδιαβητικής αγωγής.

Τιμήθηκε για τη συνεισφορά του στην κοινωνία ο αντιπρόεδρος της ELPEN, Θεόδωρος Τρύφων στην Αιγαιοπελαγίτικη Διημερίδα Φαρμακοποιών - Σημαντικό το αποτύπωμα των δυναμικών, σύγχρονων ελληνικών βιομηχανιών και επιχειρήσεων που παράγουν εγχώρια προστιθέμενη αξία και ανταποδοτικότητα

Το εξειδικευμένο κατάστημα ΒΑΛΤΑΣ ΙΑΤΡΙΚΑ & ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ προσφέρει 24ωρη φροντίδα κατ' οίκον με τις πιο σύγχρονες συσκευές οξυγονοθεραπείας.

Δεδομένα από την καθημερινή κλινική πρακτική επιβεβαιώνουν περαιτέρω την ισχυρή αποτελεσματικότητα του Φουμαρικού Διμεθυλεστέρα σε νεοδιαγνωσθέντες ασθενείς και σε ασθενείς που αλλάζουν θεραπεία σε πρώιμο στάδιο της νόσου - Οι ασθενείς με υψηλής δραστηριότητας ΠΣ επωφελούνται απο την έγκαιρη και συνεχιζόμενη θεραπεία με Ναταλιζουμάμπη

 

Σελίδα 1 από 16
Aegean Doctors - Γιατροί σε Λέσβο, Χίο, Λήμνο