Κάρλος Στυλιανός

Κάρλος Στυλιανός

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας καθώς και την ημερομηνία που επιθυμείτε να κάνετε το ραντεβού. Ο/η γιατρός θα λάβει το αίτημά σας και θα σας καλέσει για επιβεβαίωση.

Παρακαλούμε μην προσέλθετε στο χώρο αν δε λάβετε τηλεφωνική επιβεβαίωση.

  • 6946 520583, 22711 05399
  • Νομός Χίου
  • Ροδοκανάκη 31, Χίος
  • stkarlos@nutrncook.gr
  • Δευτέρα έως Σάββατο κατόπιν ραντεβού

Ο Στυλιανός Κάρλος, σπούδασε στο τμήμα διατροφής και διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές του αποκτώντας την ειδικότητα του μάγειρα.

  • Ολοκλήρωσε το πρόγραμμα επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών.
  • Σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα σε παιδιά αλλά και σε ενήλικες.
  • Διδάσκει στα Δ.Ι.Ε.Κ μαθήματα διατροφής και μαγειρικής.
  • Οργανώνει ομάδες διατροφικής αγωγής, ομιλίες και σεμινάρια σε παιδιά, γονείς, αθλητές και όλους όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την υγιεινή διατροφή και την υγιεινή μαγειρική.

Διαιτολογικές Υπηρεσίες:

  • Διατροφική αγωγή Ατομική-Ομαδική
  • Διαχείριση βάρους
  • Διατροφή εγκυμοσύνης – θηλασμού – βρέφους
  • Παιδική διατροφή
  • Διαιτολογική διαχείριση διατροφικών διαταραχών
  • Αθλητική διατροφή – Βελτίωση σύστασης σώματος
  • Κλινική διατροφή- Διατροφικές οδηγίες (για παθήσεις όπως Σακχαρώδης Διαβήτης, Υπερλιπιδαιμίες, Μεταβολικό σύνδρομο κ.α.)
  • Έλεγχος διατροφικών ελλείψεων (DRIs) με ανάλυση διαιτολογίου

Ανθρωπομετρικές υπηρεσίες:

  • Λιπομέτρηση (ΒΙΑ)
  • Τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος
  • Σπλαχνικό – Υποδόριο λίπος
  • Δερματοπτυχομετρία
  • Σωματομετρία
  • Μέτρηση Βασικού μεταβολισμού με εξειδικευμένο εξοπλισμό μέσω της αναπνοής (RMR)
  • Υπολογισμός Δεικτών (Δείκτης Μάζας σώματος, Δείκτης Υποσιστισμού, Δείκτης Σαρκοπενίας, Δείκτης Οιδήματος)

Υπηρεσίες ανάλυσης σύστασης τροφίμων

  • Σχεδιασμός μενού παιδικών σταθμών, σχολείων, ιδρυμάτων
  • Δημιουργία διατροφικής ετικέτας συσκευασμένων τροφίμων
  • Ανάλυση θρεπτικών συστατικών- επισήμανση αλλεργιογόνων  μενού (εστιατορίων, μαγειρείων κ.α.)
  • Ανάλυση θρεπτικών συστατικών συνταγών (αρτοποιείων, ζαχαροπλαστείων, παρασκευαστήριων κ.α.)

Εκπαίδευση

  • Πτυχίο διατροφής και διαιτολογίας, ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης το 2010
  • Πιστοποιητικό ειδικότητας Μάγειρα, ΚΕΕΜ Σπάρτης το 2011
  • Επιμόρφωση στις  Διατροφικές διαταραχές, Πανεπιστήμιο Αιγαίου το 2016
  • Επιμόρφωση στην παιδική διατροφή και μαγειρική, Statford university το 2017
  • Επιμόρφωση στις  συμπεριφορές που προάγουν την υγεία με έμφαση στη διατροφική συμπεριφορά και τη σχολική επίδοση των μαθητών, ΕΕΠΕΚ το 2019
  • Επιμόρφωση στα Καινοτόμα προγράμματα αγωγής υγείας, ΕΕΠΕΚ το 2020

 

www.facebook.com/nutrncook

www.instagram.com/nutrncook

Ο πιο ενημερωμένος κατάλογος ιατρικών και παραϊατρικών ειδικοτήτων στο Βόρειο Αιγαίο.

Join us

Είστε γιατρός;