Τα πάντα γύρω από το Venus Legacy

Γιανναδάκη Μαρία

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Τα πάντα γύρω από το Venus Legacy

To Venus Legacy προσδίδει ταυτόχρονα πολυπολική ραδιοσυχνότητα και μαγνητικό παλμό στο δέρμα, παράγοντας έτσι ένα πυκνό και ομοιόμορφο πλέγμα θερμότητας.

Το γεγονός αυτό προκαλεί σύνθεση κολλαγόνου και σύσφιξη, πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και πρόκληση μικροαγγείωσης για καλύτερη αιμάτωση και λιπόλυση.

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται διαφοροποιείται από ασθενή σε ασθενή.

Απευθυνθείτε στον ιατρό σας για να καθορίσει το κατάλληλο για εσάς πρόγραμμα.

Οι ραδιοσυχνότητες και οι μαγνητικοί παλμοί χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια στην ιατρική και έχουν αποδειχθεί ασφαλείς και αποτελεσματικές τεχνολογίες. Ο θεράπων ιατρός, βάση του ιατρικού σας ιστορικού και των αισθητικών σας απαιτήσεων, θα εκτιμήσει αν οι θεραπείες με το Venus Legacy είναι κατάλληλες για εσάς.

Η θεραπεία σε μια περιοχή διαρκεί λιγότερο από 30 λεπτά και δεν έχει καθόλου παρενέργειες. Έτσι, είναι πολύ εύκολο για κάθε ενδιαφερόμενο να κάνει μια εφαρμογή ακόμα και στο μεσημεριανό του διάλειμμα και να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του.

Συνδυάζεται με άλλες θεραπείες ανάπλασης προσώπου (δέρματος), όπως fractional laser ή θεραπεία mesobotox και μεσοθεραπεία με υαλουρονικό και μια καινούρια θεραπεία για διόρθωση του περιγράμματος του προσώπου με filler Volux.

foto 2 rf

Το Juvéderm® VOLUX ανήκει στη σειρά προϊόντων Juvéderm, την κορυφαία σειρά filler προσώπου με υαλουρονικό οξύ, παγκοσμίως. Είναι ενέσιμο εμφύτευμα σε μορφή γέλης που ενισχύει και αποκαθιστά τον όγκο στο πηγούνι και την περιοχή της κάτω γνάθου, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη δυνατότητα ανόρθωσης και επιτυγχάνοντας ορατές βελτιώσεις στον όγκο του προσώπου και στην προβολή του πηγουνιού που διαρκούν 18 έως 24 μήνες.

Ο πιο ενημερωμένος κατάλογος ιατρικών και παραϊατρικών ειδικοτήτων στο Βόρειο Αιγαίο.

Join us

Είστε γιατρός;